A Digitális Agrárakadémia valamennyi konzorciumi résztvevője jelen volt az ország legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvényén, a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow kiállításon. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Mezőgazdasági Eszköz-és Gépforgalmazók Országos Szövetsége által szervezett rendezvénynek a Fejér megyei Mezőfalva melletti szántóföldek adott otthont.

A kiállításon készített képek segítségével hozzuk vissza a helyszíni hangulatot, a galériát a NAK részéről Lévai Zsolt készítette. A gépeket egy DJI drónnal fotózta le, ezekből a felvételekből közlünk most néhányat. Jó görgetést!

A rendezvény tájékozódási pont a gazdálkodóknak, agrárszakembereknek, és a gépbemutatók mellett termesztéstechnológiai újdonságokkal is készültek a szervezők. A programon a gazdálkodók közvetlenül szerezhettek naprakész információkat, amelyek segítik őket a fejlődést biztosító döntések meghozatalában. A kiállítás széles gépkínálatot és választékot vonultatott fel, az agrárdigitalizáció eredményeit is bemutatva, segítve a termelőket a számukra legmegfelelőbb, leghatékonyabb eszközök kiválasztásában.

Fotók sorozata:

Szerkesztette:
Csurja Zsolt
Gödöllői gazdász 2009
precíziós mezőgazdasági szakmérnök, Óvár 3-as csoport
Digitális Agrárakadémia, tartalomszerkesztő