Lajoskomáromi Agrár Cégcsoport

lajoskomaromi-agrar-cegcsoport

Bemutatkozás

A cégcsoport saját területei összesen 3100 hektárt tesznek ki, ezeken szántóföldi növénytermesztés folyik. Hiszünk abban, hogy versenyképes minőséget és hozamot csak úgy lehet elérni, ha kiváló vetőmagokkal, kiváló technológiával, eszközökkel és input anyagokkal dolgozunk. Fontos az innováció, ha ezeket okosan, a termőhelyi igényeknek megfelelően alkalmazzuk, megteremthetünk egy jövőbe mutató, hatékony és eredményes gazdálkodást.

Precíziós gondolkodás

Precíziós eszközök beszerzése jelenleg folyamatban van.

A tervezett beruházás tartalmi elemei erőgép, kukorica- és gabonavetőgép és az ehhez kapcsolódó monitorok a már meglévő eszközökkel kiegészítve a gazdaság hosszú távú törekvéseit segítik elő, melyhez már rendelkezik változó tőszám és tápanyag-kijuttatási tapasztalattal.  A differenciált tőszámú vetésre kukorica esetében van tapasztalat, erre alapozva több lépcsőben a teljes területre tervezi kiterjeszteni a technológiát, amellyel a logisztikai és az inputanyag kijuttatás 20%-os csökkenését várjuk.

5-10 éves cél, a két fő növény, mind a kalászosok, mind a kukorica esetében teljes helyspecifikus technológia alkalmazása, valamint hogy minden munkaművelet adata automatizált vállalatirányítási rendszeren keresztül a monitorból automatikusan a gazdálkodási naplóban rögzüljön.

Lajoskomáromi Agrár Cégcsoport

Elérhetőség

Cégnév: Lajoskomáromi Agrár Cégcsoport

Cím: 8136 Lajoskomárom Ozorai u.5.

Kapcsolattartó neve: Csepregi Attila

Telefonszáma: 06/30 2272543

E-mail címe: csepati@gmail.com