Meghosszabbított határidővel 2022. november 25-ig lehet jelentkezni a Digitális Agrárakadémia Digitális Bemutató Gazdaság pályázatára.

A digitális megoldások megismerése a gyakorlatban, működés közben a leghatékonyabb, ezért tovább bővítjük a Digitális Agrárakadémia országos kapcsolatrendszerét és együttműködéseit.

Ezért fontos a kapcsolat és a rendszer építése

A tananyagok, kiállítások, tudásbázisok sokat segítenek, de a megalapozott agrárdigitalizációval kapcsolatos döntésekhez leginkább egy jól működő megoldás és a hozzá kapcsolódó őszinte tapasztalatok nyújtanak támogatást. A bemutató gazdaságoknak tehát nagy szerepük van a termelők felkészítésében, amelyért megfelelő díjazásban is részesülnek.

A másodszor kiírt pályázat nyertesei a Digitális Agrárakadémia Digitális Bemutató Gazdaság címet nyerik el, amellyel vállalják, hogy az agrárdigitalizáció bemutatásában aktív szerepet vállalnak. A pályázók három kategóriában – szántóföldi növénytermesztés, kertészet és állattenyésztés – jelentkezhetnek, őket egységes szempontrendszer alapján értékelik.

A Digitális Agrárakadémia bemutatóüzemi hálózatába 2022-től a Kárpát-medence teljes területéről várjuk az agrárdigitalizáció megoldásait a gyakorlatban alkalmazó gazdaságokat

Idén már határon túli gazdaságok is részt vehetnek

A Digitális Agrárakadémia bemutatóüzemi hálózatát 2022-től kiterjesztettük a Kárpát-medence teljes területére, így azon külhoni gazdaságok jelentkezését is várjuk, amelyek rendelkeznek digitális megoldásokkal, valamint a felhasználással kapcsolatos tapasztalatokkal.

A jelentkezéseket itt várjuk szeretettel:

https://www.digitalisagrarakademia.hu/palyazati-felhivas-a-digitalis-agrarakademia-digitalis-bemutato-gazdasag-cim-elnyeresre/

A Digitális Bemutató Gazdaság pályázatra jelentkezés határideje:
2022. november 25. (péntek)

Az ünnepélyes díjátadó időpontja és helyszíne a terv szerint:
2022.
december 5., Gödöllő